Webinar: Kiezen voor houdbare zorg
Presentatie en paneldiscussie

19 Januari 2022 | webinar

Het Nederlandse zorg stelsel staat onder spanning. Ontwikkelingen als veroudering, chronische aandoeningen, stress en technologische vooruitgang veroorzaken een toenemende vraag naar zorg. Dit leidt tot snel oplopende uitgaven en steeds meer werkdruk op mantelzorgers en zorgpersoneel. Hoe zorgen we ervoor dat de zorg ook in de toekomst houdbaar blijft?
 
In het rapport Kiezen voor Houdbare Zorg. Mensen, middelen en maatschappelijk draagvlak (rapport nr. 104, 2021) komt de WRR  tot de conclusie dat we – om de groei van de zorg te begrenzen – beter moeten gaan kiezen waar onze prioriteiten in de zorg liggen
 
Binnen de NVTAG (Nederlandse Vereniging voor Technology Assessment in de Gezondheidszorg) en de VGE (Vereniging voor GezondheidsEconomie) is er veel interesse voor dit rapport. We organiseren daarom op 19 januari 2022 van 9.30-11u een gezamenlijk webinar om bevindingen, conclusies en aanbevelingen te bespreken. Onze focus ligt op (aanbevelingen over) het onderwerp pakketbeheer. Na een introductie door één van de auteurs en een reflectie vanuit verschillende perspectieven (patiënt, arts, verzekeraar, overheid en pakketautoriteit), zal een actieve paneldiscussie plaatsvinden.
 
Schrijf je nu in voor dit webinar via deze link. Deelname is gratis.

 

NVTAG 25th Anniversary!

On the 24th and 25th of March 2022, NVTAG would like to celebrate its 25 birthday with its beloved members! Find all information here or under the tab “Anniversary”.