NVTAG bestuurslid gezocht!

 

01 December 2022 | Bestuursupdate

 

HTA experts opgelet: NVTAG is op zoek naar een enthousiast bestuurslid. Samen met je medebestuursleden zet je je in om ‘Health Technology Assessment’ (HTA) in Nederland te bevorderen. Door onder andere het organiseren van symposia en de hiermee gepaard gaande kennisuitwisseling draagt de NVTAG een steentje bij aan de maximalisatie van de gezondheidswinst en betaalbaarheid voor de Nederlandse patiënt en burger. Tegelijkertijd doe je niet alleen unieke ervaring op, maar verbreed je ook je netwerk binnen de Nederlandse HTA gemeenschap

 

Over de NVTAG

De NVTAG is sinds 1995 het platform voor iedereen met interesse in de evaluatie van technologie in de gezondheidszorg. De NVTAG stimuleert onderzoek en onderwijs op het gebied van het evalueren van medische, maatschappelijke en economische gevolgen van het gebruik van technologieën in de gezondheidszorg om daarmee het optimaal toepassen van deze technologieën te bevorderen. De vereniging draagt bij aan de kwaliteit en de implementatie van zulk onderzoek. Verder stelt de vereniging actuele onderwerpen aan de orde, zoals de inbreng van patiënten bij de beoordeling van medische technologieën.

 

We zijn op zoek naar een bestuurslid met ervaring op het gebied van HTA, uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een positieve en actieve instelling.

 

Geïnteresseerd?

Stuur voor 1 maart 2023 je motivatie met CV t.a.v. Joost Enzing (secretaris) aan secretaris@nvtag.nl. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Prof. Dr. Judith Bosmans (voorzitter), via telefoonnummer 020-5982843 of e-mail j.e.bosmans@vu.nl.